За Nutri-Dyn

Нашата мисия

Наша страст и посвещение в живота е да подобрим здравето и качеството на живот на хората!

NutriDyn помага на здравните специалистите със своите висококачествени хранителни добавки и професионални обучения, да подобрят здравето и качеството на живот на своите пациенти. NutriDyn предлага широк спектър от професионални хранителни добавки, които да посрещнат и най-разнородните нужди на здравните специалисти и техните пациенти в международен мащаб.

Нашата цел е да помогнем на вас и здравеопазването по природен начин

Кои сме ние?

Ние сме трето поколение семеен бизнес с международно признание, уважение и доверие. Страстта и отдадеността за подобряване на качеството на живот продължават да вдъхновяват NutriDyn да търси нови постижения в здравето и дълголетието, чрез иновативно клинично хранене. Наравно с гиганти във функционалната медицина като Джефри Бланд, ние помагаме в развитието и цялостното моделиране на ефективното клинично хранене.

Дейвид Питърсън, основателят на NutriDyn, започва кариерата си с продажбата на рентгеново оборудване три години след като завършва колежа. През този период той се впечатлява от резултатите при много от пациентите, на които лекарите предписвали лечение на хранителна основа и други нефармацевтични методи. Когато се появява възможността да стане дистрибутор на хранителните добавки на NutriDyn през 1973 година, той взема решение да започне свой собствен бизнес, стартирайки от гаража на своите родители. Малко след това, брат му – Грег, му става съдружник и понастоящем ръководи хранителния сегмент на компанията.

Установяване на глобален стандарт за качество в клиничното хранене

NutriDyn си сътрудничи с няколко внимателно избрани производители, които имат множество GMP, органик, кашер и не-ГМО сертификати и се подлагат на редовни одити от различни държавни и частни агенции. Ние се отнасяме сериозно към гарантирането на качеството и работим само с производители, които отговарят на нашите високи стандарти. От първоначалното проучване, през всеки етап от производството и до доставянето на първокласен продукт, всички действия се ръководят със силно старание и качествен контрол. Бъдете сигурни, че продуктът NutriDyn е тестван за чистота, потентност, идентичност и микроби. Чистотата на съставките, надеждността и ефективността на продукта са причината над 9 000 здравни специалисти по целия свят да се доверяват на NutriDyn като свой партньор.

За да се подсигури правилната употреба на висококачествените хранителни добавки, NutriDyn продава продуктите си изключително на специалисти в сферата на здравеопазването. Ние работим с всички лицензирани здравни специалисти, които включват клиничното хранене като терапия за техните пациенти, като лекари, хиропрактици, остеопати, нутриционисти, натуропати, специалисти по акупунктура и др. Всеки един от тези специалисти предоставя уникални услуги в своите общности и нашата цел е да им осигурим най-добрите хранителни добавки. Освен че подпомагат хронично болните, нашите хранителни добавки се прилагат успешно и в програми за спортисти от световна класа.

Кое прави продуктите ни превъзходни

Всеизвестен факт е, че индустрията за хранителни добавки е пренаселена от търговци на дребно и мултинационални компании, които обаче нямат необходимото образование и опит, за да предоставят висококачествени продукти. Експертно мнение може да получите единствено от лицензирани здравни специалисти, обучени по клинично хранене. Затова ние произвеждаме терапевтични хранителни добавки, с ненадминати стандарти по качество, за успешна подкрепа за здравето и дълголетието на пациентите.